Wonen Pluz
Image default
Aanbiedingen

De beste printer van 2022

De beste printer van 2022

De Beste printer is een persoonsgebonden keuze. Natuurlijk kunnen we je wel enkele tips geven voor het kopen van een printer, maar 1 vaste printer die de beste is is er niet. Dit is namelijk afhankelijk van je budget en printgedrag. Print je maar zo nu en dan een mailtje uit dan heb je vaak voldoende aan een inkjetprinter die je makkelijk onder de honderd euro kunt krijgen. Ben je een fanatieke printer of gebruik je hem voor een bedrijf dan is een laserprinter voordeliger. Toners voor een laserprinter zijn namelijk in verhouding vele malen goedkoper. Echter is de aanschaf dan wel een stuk hoger. Maar als je veel print heb je dit er zo uit gehaald.

Waar moet hij aan voldoen?

Je hebt verschillende soorten printers dus echt eisen waaraan hij moet voldoen kunnen we je niet geven. Wel zijn er verschillende printers voor teksten en afbeeldingen. Dit omdat je voor een foto ook apart papier gebruikt en bovendien vaak papier wat een stuk kleiner is. Ook printers hebben een energielabel en instellingen. Zo hebben de wat duurdere WIFI printers vaak een eco stand. Dit wil zeggen dat hij na een bepaalde tijd in slaapstand gaat. Zodra je dan weer wat wil printen springt hij aan. Zo minimaliseer je het energieverbruik en bovendien zorg je voor een lagere energie rekening. Tevens is het kopen van een all in one printer geen overbodige luxe. Hiermee kun je namelijk ook bijvoorbeeld je ID bewijs of andere documenten scannen en verzenden naar de computer.

Bekijk de top 5

Je kunt voor alle soorten printers een top 5 vinden op de website van 5top. Zij kijken hierbij naar de functionaliteiten, maar ook worden de prijzen vergeleken. Het is zo goed geregeld dat acties en kortingen ook automatisch worden weergeven. De prijzen worden bij verschillende winkels vergeleken en hierdoor betaal je niet meer te veel!