Wonen Pluz
Image default
Aanbiedingen

Goedkoop een knikarmscherm kopen

Wanneer je ervoor kiest om online een knikarmscherm te kopen, dan is de kans heel groot dat je op zoek bent naar een leuke deal! Zoals met vrijwel alle producten, is het ook met zonwering niet moeilijk om online een goede deal te vinden.

Het leukste van alles is dat de keuze online ook ontzettend groot is, wat aan de ene kant weer heel leuk kan zijn en aan de andere kant er ook weer voor kan zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Wanneer je goedkoop een knikarmscherm wilt kopen, dan kan dit in sommige gevallen bij een showroom in de buurt met leuke aanbiedingen, maar wanneer je zelf een beetje handig bent, kun je er ook voor kiezen om zelf de montage van een knikarmscherm te verzorgen.

Wanneer je er uiteindelijk voor kiest om een knikarmscherm te kopen en zelf te zorgen voor de montage, dan kan dit tot wel zo’n 30% goedkoper uitvallen.

Hoe ontstaan de grote verschillen bij knikarmscherm prijzen?

Er zijn verschillende redenen die er uiteindelijk voor zorgen dat het ene knikarmscherm goedkoper is dan het andere. Kwaliteit en montagekosten zijn over het algemeen de grootste redenen van de prijsverschillen.

Hoe beter de kwaliteit van een knikarmscherm, hoe hoger de prijs normaal gesproken zal uitvallen, MAAR marges willen natuurlijk ook nog wel iets doen. Wanneer je bijvoorbeeld bij een bouwmarkt kijkt, dan zal je inmiddels opvallen dat er ook veel knikarmschermen worden verkocht. Dit zijn echter niet de knikarmschermen die je zult vinden bij een zonweringbedrijf.

Bij zonweringbedrijven, wordt er namelijk over het algemeen vooral gewerkt met A-merken. Dat is wellicht aan de prijs te zien, maar dit is niet voor niets. De kwaliteit is namelijk over het algemeen een stuk hoger en dat valt weer te merken in de uiteindelijke levensduur van de knikarmschermen.

Wat kost een knikarm zonnescherm gemiddeld

Het is heel lastig om echt een gemiddelde prijs te geven, maar wanneer je online een knikarmscherm prijs vindt, dan zou er gemiddeld zo’n €300 bij moeten komen voor de montage en voorrijkosten. Dit is gemiddeld gezien, dus het kan hoger en lager uitvallen.

Hoe dan ook, dit prijsverschil is al een eerste besparing! Daar komt nog eens bij dat er online natuurlijk wordt gewerkt met internetprijzen, die natuurlijk concurrerend zijn en normaal gesproken lager dan bij een winkel.

 Om een wat gerichtere knikarm zonnescherm prijs te geven, neem ik als voorbeeld het goedkoopste knikarmscherm van Zonweringbestellen. Bij dit knikarmscherm begint de prijs vanaf €629. Natuurlijk kan deze prijs nog oplopen wanneer je kiest voor aanvullende opties, net als bij het kopen van een auto.

De beste knikarm zonnescherm aanbiedingen online

Voor een knikarm zonnescherm aanbieding hoef je niet lang te zoeken, maar natuurlijk zijn aanbiedingen ook vaak lokkertjes. Zonweringbestellen doet daar niet aan mee, en daarom vind je op de website ook geen aanbiedingen!

Toch wil dat niets zeggen over de prijs, deze is namelijk standaard al zeer laag en concurrerend en uiteraard wordt er uitsluitend gewerkt met A-merken!

Waarom een knikarmscherm kopen bij Zonweringbestellen?

  • Laagste prijzen van Nederland
  • Uitsluitend A-merken
  • De beste aanbiedingen
  • Goedkoop thuisbezorgd