Wonen Pluz
Image default
Aanbiedingen

Hoe kies je een goede handmixer?

Op zoek naar de beste handmixer? Of je nu thuis les geeft in koken, of gewoon zin hebt om in het weekend wat lekkers in elkaar te flansen, een handmixer is een handig hulpmiddel.

Als je je eerste voorzichtige stappen zet in de wereld van de mixers, kan het onnodig verwarrend lijken. Hoe kan een handmixer een paar tientjes tot driedubbele bedragen kosten? Waarom een handmixer en geen staafmixer? Hoe zit het met de verschillende hulpstukken? 

Maak je geen zorgen, we helpen je de beste handmixer te vinden. Liever iets groters? Geen zorgen: ga naar onze gids over de beste handmixer om het bakken nog makkelijker te maken.

Wat is de beste handmixer die je kunt kopen?

Als je de beste handmixer wilt hebben dan is onze koopgids de plek waar je deze kunt vinden. Hij heeft vijf snelheidsstanden, is verkrijgbaar in drie kleuren en is licht van gewicht. 

In wezen mixed een handmixer ingrediënten samen, en of je nu een pizzadeeg, pannenkoekenbeslag of aardappelpuree maakt, ze komen zeker van pas voor wie dingen op de snelste en gemakkelijkste manier wil doen. 

Prijs

Allereerst kun je het beste bedenken hoeveel je je handmixer gaat gebruiken. Als je hem alleen gebruikt voor de verjaardagsfeestjes van de kinderen, kun je waarschijnlijk het beste kiezen voor een goedkoper en gemakkelijker te bedienen model, maar als je jezelf beschouwt als de nieuwe Jamie Oliver en elk weekend met bloem in de weer bent, is het zeker de moeite waard om te investeren in een mooier model met veel hulpstukken. De prijs hangt natuurlijk af van het aantal functies, mogelijkheden en hulpstukken van de mixer. Vanaf ongeveer 30 Euro voor een basismodel uit de supermarkt moet je oppassen voor miskopen wij hebben hier mixers gekozen die variëren van iets meer dan 30 Euro tot ongeveer 200 Euro. Als je echter een bijzonder enthousiaste koker bent, vooral als je deeg wilt maken, en je hebt de ruimte om meer uit te geven, kunt je overwegen om voor een staafmixer te gaan.

Vast te zetten kom?

Maar terug naar de taak: afhankelijk vanwaar je de handmixer het meest voor zult gebruiken, heb je een reeks hulpmiddelen nodig. Zoek naar een model met een vaststaande kom voor het beste van twee werelden, met de mogelijkheid om wat ruimte vrij te maken als je hem niet gebruikt, wat geen optie is met een staafmixer. 

Hulpstukken

Om uw werkwijze en uw kast te stroomlijnen, zoek je een handmixer met een hulpstuk voor hakken, mengen, pureren en allerlei andere voorbereidende werkzaamheden. Een mixer met de optie voor een ballonklopper is een goede keuze voor iedereen die luchtige recepten maakt zoals soufflés en meringues, hoewel standaard platte kloppers net zo goed kunnen zijn, dus dit is geen absolute noodzaak.

Gewicht

Daarna gaat het erom hoe het aanvoelt. Iedereen die al eens heeft geprobeerd met de hand te kloppen weet dat het een vermoeiende klus kan zijn, dus tenzij je Arnold Schwarzenegger bent, of in ieder geval een paar keer per week aan de gewichten zit, zoek dan een lichtgewicht model dat je niet uitput. En als je boter vingers hebt (figuurlijk of letterlijk, afhankelijk van hoe slordig je bakt), zoek er dan een met veel grip om uitglijden te voorkomen.

https://welkekeukenmachine.nl