Wonen Pluz
Image default
Aanbiedingen

Sportproducten kopen tijdens Black Friday: hier let je op

Wil je tijdens de Black Friday kortingsperiode een sportartikel of zelfs een groot sportapparaat kopen? Dan is het zeker handig om jezelf goed voor te bereiden. In dit artikel lees je een aantal tips. Zo weet je zeker dat je een goede deal pakt tijdens Black Friday. Dit is misschien niet erg van toepassing op een paar goedkope hardloopsokken, maar juist wel als je een groot apparaat wilt kopen, zoals een loopband, crosstrainer, airbike, hometrainer, ligfiets, roeitrainer of spinningfiets. De kortingen kunnen dan oplopen tot in de honderden euro’s!

Wanneer koop je het product?

Veel mensen denken dat je de beste aanbieding van sportproducten tijdens Black Friday alleen op de bewuste vrijdag zelf kan kopen. Niets blijkt minder waar. Er zijn veel bedrijven die al een week eerder beginnen met aanbiedingen. Sommige bedrijven, zoals bol.com en Amazon tellen af richting Black Friday met diverse themadagen. Zo kan het zijn dan sportproducten al op de woensdag flink afgeprijsd zijn en dat de prijs op de vrijdag juist tegenvalt. Sommige andere bedrijven knallen de hele week en doen juist op Cyber Monday (de maandag na Black Friday) alle producten nóg goedkoper de deur uit.

Welk sportartikel wil je kopen?

In een eigen home gym of tijdens revalidatie thuis kun je vast en zeker een goed sportapparaat gebruiken. Je kan deze kopen in meerdere vormen en maten. Bedenk van tevoren goed wat je allemaal wilt kopen. Zo wordt je niet verleidt tot extra aankopen van dingen die niet in de aanbieding zijn… en die je eigenlijk ook helemaal niet nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld een spinningfiets nodig? Dan verdiep je jezelf in de diverse modellen van dit soort apparaten. Een sprotartikel wil je altijd flink afgeprijsd kopen tijden Black Friday. Anders hoef je het niet hebben! Dan kan je het namelijk ook tijdens een reguliere sale periode goed aanschaffen.

https://www.365sport.nl/