Wonen Pluz
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn de voordelen van een bistroset?

Wat is een houten bistroset?

Een bistroset hout bestaat traditioneel uit een kleine ronde tafel met twee bijbehorende stoelen, perfect voor twee personen om samen aan te zitten en te dineren. Bistrosets zijn ideaal voor kleine ruimtes en vormen een mooie aanvulling op elke buitenruimte. Of u nu een gezellig terras hebt of een compact balkon, u kunt ontspannen met een vriend of geliefde terwijl u geniet van het uitzicht.

Waarom heet het een bistroset?

De naam komt uit Parijs, waar bistro’s hun buitenpaden uitzetten met kleine tafels en stoelen voor de eters. Het idee was dat er genoeg ruimte was om comfortabel te zitten en van de maaltijd te genieten, terwijl er genoeg ruimte overbleef voor passerende voetgangers. Bistrosets zijn nog steeds een normaal beeld in de straten van Parijs, wat bijdraagt aan de romantische sfeer waar Parijs zo bekend om staat. 

 

Waar moeten bistrosets worden geplaatst?

Een ander bijkomend voordeel van de bistroset, is dat ze vaak licht van gewicht zijn en gemakkelijk te manoeuvreren. Perfect om de zon door uw tuin te jagen en de laatste avondwarmte op te snuiven. Plaats uw bistroset hout op een terras, een balkon of zelfs in uw serre. Bistrosets bieden veelzijdige zitplaatsen waarvan u de hele dag kunt genieten, van een ontbijt in de buitenlucht tot een avond wijn!

De avonden zijn nog relaxter geworden.

Na een drukke dag voelt niets beter dan de tuin in te gaan en tot rust te komen met uw geliefden. Een bistroset kan de perfecte plek zijn om na een lange dag te ontspannen onder het genot van een drankje of twee met een geliefde. Als u graag uw weekends doorbrengt met het opruimen van de tuin, waarom geeft u uzelf dan niet de perfecte omgeving om achterover te leunen en al uw harde werk te bewonderen?

Niet alleen voor buiten.

Hoewel een bistroset hout meestal op een terras of vlonder wordt geplaatst, kan hij op zoveel verschillende manieren worden gebruikt. Een serre is een perfecte plek voor buitenmeubilair, waar u op regenachtige dagen kunt zitten en ontspannen, terwijl u het meubilair beschermt tegen de elementen. Als u een tuinhuis of blokhut in uw tuin hebt, kunt u de ruimte op soortgelijke wijze gebruiken. Als we weten dat de zon een paar dagen wil blijven, kunt u altijd bistrosets naar buiten verplaatsen om optimaal te profiteren van die zonnestralen. U kunt uw bistroset combineren met een spiegel vierkant dichtbij van elkaar.

Tijd voor een broodnodige pauze.

Uw tuin moet een plek zijn waar u kunt ontspannen en genieten van wat zelfzorg. Omdat we zo’n druk leven leiden, is het belangrijker dan ooit om af en toe een pauze in te lassen. Vul uw welzijn aan door wat tijd door te brengen in de frisse lucht en weer contact te maken met de natuur. Leg uw voeten omhoog, luister naar het gezang van de vogels en kijk hoe de wolken voorbij trekken. Neem de tijd om al je stressvolle gedachten te laten verdwijnen en ontdek nieuwe manieren om tot rust te komen.
Tart je dag met zonneschijn.

Als uw huis op het mijne lijkt, dan is het ontbijt op werkdagen een gekkenhuis. Waarom maak je op je vrije dagen van de belangrijkste maaltijd van de dag geen plezierige ervaring? Maak voor jezelf iets speciaals voor het ontbijt en neem het mee naar buiten om in de zon te zitten, waar uw spiegel vierkant is waarbij u na het genieten nog even kan kijken als uw make-up goed zit. Begin de dag zoals u hem wilt beginnen en geniet van het ontspannende karakter van een welverdiende pauze van het werk.

Bistroset hout voorziet uw tuin van veelzijdige en comfortabele zitplaatsen, zodat u kunt genieten van de kleinere dingen in het leven. Transformeer uw tuin deze zomer met een beetje Parijse inspiratie en vind meer excuses om naar buiten te gaan en van uw buitenruimte te genieten.

bistroset