Wonen Pluz
Image default
Bedtextiel

Moltons & Matrasbeschermers

Interessante weetjes over matrasbeschermers en Moltons

Bij het kiezen van de ideale matrasbeschermer spelen criteria als beschikbare maten, materiaaleigenschappen en hygiënische reiniging een belangrijke rol.

Molton is de klassieker onder de materialen voor matrassen en lattenbodems. Het is een zware katoenkwaliteit met een hoog absorptievermogen. Sommige edities hebben ook een waterondoorlatende onderkant. Voor mensen met een huisstofallergie ontdekt u een breed scala aan pads gemaakt van natuurlijke en synthetische vezels die gevoelige luchtwegen merkbaar verlichten. Dankzij vochtbarrières met geïntegreerde membranen en katoenen tops vind je ook incontinentieverbanden met ademende eigenschappen. Het visco-elastische schuim dat wordt gebruikt in toppers is ontwikkeld voor de ruimtevaart en is zeer comfortabel om op te liggen.

De aangeboden maten matras beschermers  en moltons variëren afhankelijk van de fabrikant. Naast de standaardafmetingen 90 x 200, 140 x 200, 160 x 200 en 180 x 200 kunt u kleine uitvoeringen voor babybedjes en kinderbedden bestellen, evenals speciale maten.

De meeste matrashoezen en beschermers kunnen gewassen worden op 60 °C of meer, sommige zijn ook geschikt voor de droger. De exacte onderhoudsinstructies vindt u op het betreffende etiket.https://www.weidswonenenslapen.nl