Wonen Pluz
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Waarom kiezen voor een knikarmscherm?

Knikarmschermen, je komt ze natuurlijk steeds vaker tegen. Of je nu ergens een terrasje pakt, of bij vrienden in de tuin gaat zitten, je ontkomt er niet aan. Knikarmschermen zijn overal en ook niet meer weg te denken. Maar waarom vind je tegenwoordig steeds vaker knikarmschermen en wat is er aan de hand met de oude bekende veranda?

Dit wordt onder andere besproken in dit blogbericht en wij hopen hiermee wat duidelijkheid te kunnen scheppen rondom het (bijna) fenomeen knikarmschermen.

Waarom een knikarmscherm

Om de eerste vraag maar eens te beantwoorden, waarom nou juist te kiezen voor een knikarmscherm. Er zijn verschillende redenen voor. De voornaamste reden is dat knikarmschermen vooral relatief compact zijn en niet permanent de lichtinval blokkeren.

Daarnaast creëer je binnen een handomdraai een aangename zitplaats in de tuin. Je schuift het knikarmscherm uit op het moment dat je eronder wilt zitten en schuift deze weer in, wanneer je naar binnen gaat. Op deze manier creëer je dus binnen een paar tellen een aangename zitplaats in de tuin. Een veranda is veel meer een permanente oplossing, die je natuurlijk niet even snel inschuift op het moment dat je bijvoorbeeld wel meer licht in huis wilt hebben.

Vooral het gemak, doet dit type zonwering in populariteit stijgen!

Wat kost een knikarm zonnescherm?

Ook de knikarmscherm prijzen zijn vaak een reden waarom knikarmschermen zo populair zijn. Natuurlijk verschillen de prijzen per aanbieder en wil het ook nog weleens schelen wanneer je zelf een knikarmscherm monteert en inmeet, of dit laat doen door een bedrijf, maar over het algemeen zijn de prijzen een fractie van de prijzen bij een veranda.

Ik zal er even een prijs bij pakken van het goedkoopste knikarmscherm dat je vindt bij Zonweringbestellen. Het gaat dan om het model “Bodrum”, dat op het moment van schrijven verkrijgbaar is vanaf €629. Kies je toch liever voor een knikarmscherm met cassette (hier wordt meestal voor gekozen) dan koop je al een scherm vanaf €754 op het moment van schrijven en in een standaard maat.

Knikarmscherm aanbieding vinden

In de meeste gevallen kun je online wel een knikarmscherm aanbieding vinden, maar dit hoeft lang niet altijd om tot een goedkopere prijs te komen. De knikarmscherm prijzen bij Zonweringbestellen zijn bijvoorbeeld altijd concurrerend en hierdoor wordt er dan ook niet gewerkt met kortingen en aanbiedingen, maar kan wel worden gegarandeerd dat je dezelfde prijs/kwaliteit niet snel ergens anders zal vinden!

Dit is dan ook wel aan bovenstaande prijzen te zien! Toch op zoek naar een betere aanbieding? Vergelijk dan de prijzen met aanbieders die gelijkwaardig materiaal verkopen en bijvoorbeeld niet met bouwmarkten.

Knikarmscherm zelf monteren of laten monteren?

Wabbeer he zelf een beetje handig bent, kun je ervoor kiezen om zelf de montage van een knikarmscherm te doen. Dit is een klusje dat goed zelf gedaan kan worden. Toch liever laten doen? Gaan dan bij voorkeur naar een zonweringbedrijf in de buurt, en laat het door een professional doen voor het beste resultaat!

Daarom online een knikarmscherm kopen

  • De laagste prijzen
  • De beste kwaliteit
  • Zelf monteren met een doe-het-zelf pakket
  • Thuisbezorgd tegen scherpe prijzen
https://www.zonweringbestellen.nl/knikarmschermen