Wonen Pluz
Image default
Duurzaam en gezond wonen

De beste manier om verkoop aan en via de deur te vermijden

In de huidige tijden zijn veel mensen op zoek naar manieren om hun privéleven en huis te beschermen tegen vervelende verkoop aan de deur. Een populaire en effectieve manier om dit te doen is door middel van een “geen colportage sticker”. In deze blogpost zullen we uitleggen waarom deze sticker zo effectief is en hoe u er een kunt krijgen.

Wat is een “geen colportage sticker”?

Een “geen colportage sticker” is een kleine, opvallende sticker die aangeeft dat u niet geïnteresseerd bent in verkoop aan de deur. Deze stickers worden vaak aangebracht op de voordeur of op een raam in de buurt van de deur. Ze zijn gemakkelijk zichtbaar voor verkopers en zenden een duidelijke boodschap: uw huis is niet welkom voor verkoop aan de deur.

Waarom is een “geen colportage sticker” zo effectief?

Veel verkopers respecteren de wensen van huiseigenaren en zullen niet aanbellen als ze zien dat u een “geen colportage sticker” heeft. Dit bespaart u niet alleen tijd en energie, maar het voorkomt ook onaangename ontmoetingen en vervelende verkoopgesprekken. Bovendien voelt u zich veiliger en comfortabeler in uw eigen huis als u weet dat verkopers niet zomaar aan kunnen bellen.

En dan heb je nog verkoop door de deur

Naast verkoop aan de deur is verkoop via de deur ook een vervelend probleem. Hoeveel reclamefolders worden er wel niet door de gleuf in de deur geschoven om op de mat te wachten tot ze in de papierbak gegooid worden. Zonde natuurlijk.

Makkelijke oplossing

Het is vervelend om uw brievenbus vol te vinden met ongewenste reclamefolders. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: de “Nee/Nee sticker”. In deze blogpost zullen we uitleggen wat deze sticker is en hoe u er één kunt krijgen om afscheid te nemen van ongewenste reclamefolders.

Wat is een “Nee/Nee sticker”?

Een “Nee/Nee sticker” is een kleine sticker die u op uw brievenbus kunt plakken om aan te geven dat u geen reclamefolders wilt ontvangen. Deze stickers zijn speciaal ontworpen om verzenders te laten weten dat u geen reclamepost wilt ontvangen. Ze zijn opvallend en duidelijk, zodat verzenders het direct zien.

Waarom is een “Nee/Nee sticker” zo effectief?

De meeste verzenders van reclamefolders respecteren de wensen van de ontvangers en zullen geen reclamepost verzenden naar huizen die een “Nee/Nee sticker” hebben. Dit bespaart u tijd en energie en voorkomt dat u uw huis hoeft op te ruimen van ongewenste folders. Bovendien is het milieuvriendelijk omdat er minder papierverspilling is.

Hoe kom ik aan deze stickers?

Een “geen colportage sticker” of “Nee/Nee sticker” koopt u gewoon online. In een paar klikken is het geregeld en voor u het weet ligt de sticker op uw mat, maar de reclamefolders niet meer. Denk ook gelijk aan een “baby slaapt sticker” als uw kleine snel wakker wordt van de deurbel.