Wonen Pluz
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Refurbished wasmachine

Refurbished wasmachine

Een refurbished wasmachine bespaart een hoop geld. Opgeknapte wasmachines zijn gebruikte wasmachines die volledig opgeknapt, getest en schoongemaakt zijn door onze ervaren technici. Het opknappen van een tweedehands wasmachine is mogelijk door de grote vooruitgang in de technologie. Het opknappen van een wasmachine is in feite voordeliger dan het kopen van een gloednieuwe.

Wat is een refurbished wasmachine?

Een refurbished wasmachine is een gebruikte wasmachine die grondig gereinigd en nagekeken is. Het opknappen van een gebruikte of oude wasmachine is nu mogelijk door de grote vooruitgang in de technologie. Opgeknapte wasmachines worden nu als gloednieuwe artikelen verkocht zonder het enorme prijskaartje dat aan de aanschaf van een gloednieuwe hangt. Opknappen omvat:

  • Schoonmaken van alle onderdelen, waaronder motor, trommel, pomp enz.
  • Vervangen van defecte onderdelen zoals versleten remmen, afdichtingen en pakkingen
  • Controleren van bedrading en microschakelaars op eventuele beschadigingen

Fabrikanten kunnen hun apparaten niet als opgeknapt (of tweedehands) verkopen tenzij ze voldoen aan bepaalde strenge criteria die door handelscommissarissen zijn vastgesteld, zodat je zeker weet dat je je apparaat van een gerenommeerde bron koopt.

De voordelen van een refurbished wasmachine

Er zijn veel voordelen aan het hebben van een opgeknapte wasmachine boven het kopen van een nieuwe, laat ons je tonen waarom het belangrijk is toestellen bij RefurbishedXL te kopen.

Het geld dat je kunt besparen door een opgeknapt toestel te kopen heeft RefurbishedXL uiterst populair gemaakt bij klanten. Het opknappen van je oude apparaten geeft ze een nieuw leven en bespaart je tegelijk geld! Je geniet van alle voordelen van het bezit van een nieuw toestel, zonder het hoge prijskaartje dat er aan hangt te moeten betalen. Het opknappen van je oude toestellen geeft ze een nieuw leven en bespaart je tegelijk geld! Je geniet van alle voordelen van een nieuw toestel, zonder het hoge prijskaartje dat eraan vastzit te moeten betalen.

RefurbishedXL is een erkende opknapper. Wij zijn toegewijd om alleen opgeknapte toestellen van topkwaliteit te leveren in het hele land – rechtstreeks aan jou te koop tegen lage prijzen! Ons uitgebreide team van ervaren technici inspecteert elk item grondig voor ze het als ‘refurbished’ doorgeven. Dus als je RefurbishedXL producten koopt, kun je er zeker van zijn dat ze in perfect werkende staat zijn.

https://refurbishedxl.nl/categorie/witgoed/wasmachines/