Wonen Pluz
Image default
Huis bouwen

Wat te doen bij een verstopt riool in Den Haag

 

Een vervelend geur in je woning, een toilet dat niet meer door loopt of je staat tot je enkels in het water. Wat is er aan de hand? Naar alle waarschijnlijkheid is je riool verstopt geraakt. Om wat voor een reden dan ook is er een blokkade ergens in je riool terecht gekomen. De grote vraag is: hoe gaan we dit oplossen? Geen zorgen! Dit vertellen we je in deze blog.

 

Zelf je riool ontstoppen 

 

Tsja.. als je geld wilt besparen is dit het eerste dat je gaat proberen. Je komt een plopper uit de kast pakken of misschien heb je wel een ontstoppingsveer in het keukenkastje. Na een hele middag duwen en trekken ben je tot de conclusie gekomen dat je de verstopping niet los krijgt. Wat kan je nog meer doen? Strooi een flinke hoeveelheid baksoda door de afvoer die verstopt is geraakt, hierna top je het af met een goede slag azijn. Let op! Dit mengsel kan flink gaan bruisen, de zorgt ervoor dat de verstopping los kan komen. Laat dit mengsel een nachtje inweken en giet er de volgende dag een emmer heet water door de verstopte afvoer. In veel gevallen is de verstopping opgelost en kun je wel als vanouds gebruik maken van je afvoer. Heeft dit niet geholpen? Lees dan verder! 

 

 

Ten einde raad, en nu? 

 

Je riool ontstoppen in Den Haag blijkt toch niet zo makkelijk te zijn als het leek. Helaas! Wat nu? Dit is het moment dat je Regio Riool inschakelt. Regio Riool een zeer ervaren en bekend rioolbedrijf in de omgeving van Den Haag. Waarom je juist voor deze heren moet kiezen? Ze zijn altijd zeer snel ter plaatse, hebben altijd de juiste apparatuur bij zich en weten jouw verstopping binnen no-time te verhelpen. Regio Riool is al ruim 15 jaar actief als rioolbedrijf in de omgeving van Den Haag en weet precies wat ze moeten doen wanneer ze ter plaatse komen. 

 

Bij twijfel altijd direct contact opnemen met een rioolbedrijf, dit kan ergere verstoppingen en schade aan je riool voorkomen. Zo voorkom je ook extreem hoge kosten wanneer je riool vervangen moet worden.

 

https://regioriool.nl/