Wonen Pluz
Image default
Huisdieren

Wat heb je nodig voor een nieuwe kat?

Wat heb je nodig voor een nieuwe kat?

Katten zijn meestal geen groot probleem in huis. Maar ze kunnen dat wel zijn als ze aan meubels gaan krabben, urineren of poepen op het tapijt, of vlooien binnenbrengen. Om deze problemen te voorkomen, moet je wat onderzoek doen voordat je een kat aanschaft en ervoor zorgen dat je hem kunt geven wat hij nodig heeft. Je moet ook één of meerdere geschikte krabpalen voorzien om je kat gelukkig te houden.

Hoe kies je de juiste krabpaal

Een krabpaal is een goede manier om uw kat gelukkig en gezond te houden. Het is een lang, stevig, verticaal oppervlak waarop uw kat zich kan uitrekken en krabben. Een main-coon behoort tot de zware kattenrassen en zijn dus aangewezen op degelijke en zware krabpalen. De keuze van een krabpaal hangt dus ook grotendeels van het kattenras af. Sommige katten hebben meer nodig dan alleen een krabpaal. Ze hebben ook andere dingen nodig om te krabben, zoals krabplanken.

Een extra krabplank

Een krabplank voor katten is een geweldige manier om te voorkomen dat uw meubels worden bekrast en dat uw kat niet gefrustreerd raakt. Er zijn veel verschillende soorten krabplanken voor katten, dus je moet weten wat je zoekt voordat je gaat winkelen. Het soort materiaal waarvan de krabplank is gemaakt, bepaalt hoe goed het is om te voorkomen dat uw kat het vernietigt. Er zijn ook veel verschillende ontwerpen waarmee deze planken kunnen worden gemaakt, dus u moet beslissen wat voor soort look het beste bij uw huis past.

Wat zeker niet mag ontbreken

Katten zijn veel werk. Ze hebben voedsel, water en veel aandacht nodig. Maar ze zijn het waard! Wat heb je nodig voor een nieuwe kat? -Een kattenbak -Kattenvoer -Kattenspeelgoed -Kattenluik om je kat binnen en buiten te laten -kattenmand of kattenhuisje Eigenlijk teveel om op te noemen. Bopets petshop is gespecialiseerd in honden en katten benodigdheden. Kijk even wat je nog allemaal nodig hebt voordat je een kat in huis neemt. Een kat in huis vraagt liefde en aandacht. Heb je hier geen tijd voor, kan je best niet opteren voor een dier. Dierenliefde is ook afstand nemen van een dier als je er geen tijd voor hebt.

https://www.bopets.nl