Wonen Pluz
Image default
Persoonlijke organisatie

Pyunkang Yul Korean Skincare

Pyunkang Yul is het eerste “MADE IN KOREA” merk dat in de Verenigde Staten wordt gelanceerd en aanpasbare huidverzorging biedt, gemaakt met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en een 70 jaar oud erfgoed van authentieke Koreaanse oosterse geneeskunde. Pyunkang combineert modern wetenschappelijk denken met de Koreaanse filosofie om de natuur te respecteren, vitaliteit op te wekken en het evenwicht te herstellen. Het belangrijkste ingrediënt, bijvoet, werd ooit gebruikt door de oude Koreaanse royalty’s voor zijn helende eigenschappen. Het is bewezen dat het oxidatieve stress bestrijdt, de melanineproductie remt en de collageenproductie stimuleert om rimpels te verminderen.

Pyunkang Yul is een nieuw, wreedheidvrij merk dat minimalistische, veilige en milieuvriendelijke cosmeticaproducten wil leveren die zorgen voor een natuurlijke, stralende huid. De gezichtsverzorgingslijn van Pyunkang Yul zit boordevol veilige ingrediënten en biedt een holistische benadering voor een gezonde huid re・balancing. Een perfecte combinatie van eenvoud en effectieve bestanddelen, het merk hoopt vrouwen over de hele wereld te inspireren om een eco-vriendelijk en natuurlijk leven te leiden.

Dit merk ziet af van overbodige ingrediënten en vindt dat hun producten alleen de minimale en veiligste ingrediënten moeten bevatten om uw huid te voeden.

Pyunkang Yul is een Koreaans merk dat is ontstaan uit het vakmanschap van de Oosterse geneeskunde. Het is ontwikkeld om alleen de minimale en veiligste ingrediënten naar uw huid te brengen. De eenvoudige formuleringen zijn mild en zacht, maar effectief voor alle huidtypes.

PYUNKANG YUL Essence Toner is een viskeuze, essence-achtige toner die de huid diep voedt en revitaliseert. Deze hydraterende toner is doordrenkt met de kracht van melk vecht extract en levert vocht aan de huid gevuld met voedingsstoffen om droge gebieden te hydrateren en de huidbarrière te versterken. De lichte formule trekt snel in de huid en kan ’s ochtends en ’s avonds worden gebruikt.

Pyunkang Yul Essence Toner is een herstellende vochtlotion die onmiddellijk in de huid dringt zonder een plakkerig laagje achter te laten. De toner bevat een mix van botanische extracten, waaronder 91,3% melkwikkewortelextract, toverhazelaar en ginseng om uw huid er steviger en gehydrateerd uit te laten zien. De waterloze formule is geschikt voor alle huidtypes, vooral de gevoelige of problematische huid, omdat het geen parfum, alcohol of kleurstoffen bevat.

https://kocosmo.nl/