Wonen Pluz
Image default
Raamdecoratie

Perfect passende rolgordijnen op maat van marasol.nl

Perfect passende rolgordijnen op maat bestel je voordelig bij marasol.nl. Rolgordijnen op maat zijn er in vele soorten en maten. In ons assortiment rolgordijnen op maat hebben we een breed scala aan keuzemogelijkheden. Zo hebben we een standaard rolgordijn, rolgordijnen met een vierkante of ronde cassette, rolgordijnen met montageprofiel, extra grote (XL) rolgordijnen en duo rolgordijnen, ook wel linee shades.

Transparante rolgordijnen

Binnen de collectie transparante rolgordijnen is er keuze tussen de standaard transparante stoffen en de brandvertragende stoffen. Van helder wit tot taupe en turquoise. De stof is zonwerend, maar er kan nog doorheen worden gekeken. De rolgordijnen kunnen standaard worden uitgevoerd, met montageprofiel, vierkante of ronde cassette. Allen van hoogwaardige kwaliteit met mooie afwerking.

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante, of lichtdoorlatende rolgordijnen zijn rolgordijnen die licht doorlaten, maar waar niet doorheen kan worden gekeken. De optimale combinatie van lichtinval en privacy. In deze collectie stoffen heb ik een ruime keuze aan kleuren. Van zwarte tot rode rolgordijnen. Net als de transparante rolgordijnen zijn deze uit te voeren in een standaard versie, met montageprofiel of cassette.

Verduisterende rolgordijnen

Voor het verduisteren van bijvoorbeeld de slaapkamer, zijn de verduisterende rolgordijnen uitermate geschikt. De stof laat geen licht door en er kan dus ook niet door naar buiten worden gekeken. Als je ervoor kiest zijgeleiding bij te bestellen, dan kan er ook via de zijkanten geen licht meer de kamer in. Ideaal voor de slaapkamer, babykamer of bijvoorbeeld darkroom.

Screendoek rolgordijnen

Screendoek rolgordijnen zijn rolgordijnen die zijn gemaakt van stof die te vergelijken is met de buiten screens. Deze stof is extra isolerend en zonwerend. Ook hierin heb ik een mooie collectie stoffen en mogelijkheden qua uitvoering.

Duo rolgordijnen

De duo rolgordijnen, ook bekend als de linee shades, bestaan uit twee lagen stof met transparante en niet transparante delen. Deze lagen stof schuiven over elkaar, waardoor er kan worden gekozen voor lichtinval of geen lichtinval. Deze rolgordijnen zijn ook wel bekend als zebra rolgordijnen, gestreepte rolgordijnen of lamel rolgordijnen.

Op maat gemaakte rolgordijnen

Al onze rolgordijnen worden tot de mm nauwkeurig op maat gemaakt zodat ze perfect passen bij het raam. Met de duidelijke meetinstructies is het opmeten van de ramen heel eenvoudig. Voor het ophangen van de rolgordijnen hebben we hele duidelijke montagehandleidingen.

Omdat kleuren op beeld heel anders kunnen uitpakken dan de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis kleurstalen van te bestellen. Zo kun je op je gemak thuis kijken of de kleuren bij de rest van het interieur passen.

Naast rolgordijnen op maat hebben we ook maatwerk verticale lamellen, plissés en jaloezieën.

Als je vragen hebt, stuur dan gerust een mail via het contactformulier of bel me even op 040-3080408.

https://marasol.nl/rolgordijnen/