Wonen Pluz
Image default
Verbouwen

Wat mag een rolluik kosten?

Wat een rolluik mag kosten wordt natuurlijk grotendeels bepaald door het budget dat je ervoor bereid bent vrij te maken. Toch is het over het algemeen wel handig om alsnog op de kosten te letten, zodat je niet onnodig veel betaalt voor een rolluik.

Gelukkig is daar het internet erg handig voor, omdat je hier bijna in een handomdraai de prijzen van verschillende aanbieders kunt vergelijken. Hier schuilt alleen nog wel een lastige kant aan, veel aanbieders werken namelijk met een offerteaanvraag. Het opvragen van een offerte is vaak snel gedaan, maar dan moet je vervolgens wachten op een antwoord en daar kan in de zomermaanden zomaar een paar dagen overheen gaan.

Gelukkig zijn er ook webwinkels te vinden, waarbij je snel en eenvoudig de prijzen kunt vinden van rolluiken. Zo kun je makkelijk en snel rolluiken prijzen vergelijken en weet je direct wat je uiteindelijk moet betalen, zonder al teveel poespas.

Bij welke webwinkel vind je alle rolluiken prijzen eenvoudig?

Er zijn meerdere webwinkels te vinden, maar bij sommige wordt er alsnog gewerkt met een offerte systeem. Gelukkig bestaan er ook webwinkels zoals Rolluikenland, waarbij je direct de prijs kunt berekenen.

Hier hoef je alleen de benodigde maten in te voeren en een keuze te maken uit de verschillende rolluik opties. In de laatste stap zie je de prijs en kun je eventueel direct je bestelling plaatsen. Vind je het online bestellen van een rolluik gezien de prijzen spannend? Gelukkig is het bij Rolluikenland ook mogelijk om te bestellen met rembours. Je betaalt dan dus pas op het moment dat je jouw rolluik(en) ontvangt! Geen risico dus!

Waarom betaal je online minder voor rolluiken?

Er zijn verschillende redenen waarom het goedkoper is om online een rolluik te kopen. De belangrijkste reden is dat er bij online prijzen meestal geen rekening wordt gehouden met de kosten voor montage. Dit komt simpelweg doordat webwinkels meestal geen montage aanbieden bij hun producten.

Daar bovenop komt nog eens het fenomeen: “internetprijzen”. De rolluiken worden namelijk vaak aangeboden tegen internetprijzen en die zijn vaak erg interessant omdat alle aanbieders hier rekening mee houden, simpelweg omdat er veel concurrentie is.

Dit zijn dan de belangrijkste redenen waarom het goedkoper is om online rolluiken te bestellen. Vanwege de behoorlijke prijsverschillen, wordt er dan ook vaak gekozen voor een online aanbieder.

Ben je zelf een beetje handig of heb je iemand in de omgeving die jou kan helpen met het monteren van jouw rolluiken? Dan kan het een interessante optie zijn om je rolluiken online te kopen tegen lage rolluik kosten.

Daarom Rolluikenland

  • De laagste prijzen van Nederland
  • 2 tot 5 jaar garantie op rolluiken
  • Gratis montageset bij elke bestelling
  • Lage prijzen voor opties als motoren en afstandsbedieningen