Wonen Pluz
Image default
Woning huren

Waarom uw woning verhuren aan een expat in Den Haag?

Allereerst zijn Expats betrouwbare huurder volgens Verhuurmakelaar in Den Haag. Expats hebben namelijk een hoog inkomen en huren graag in het hogere segment. Daarnaast huren ze deze woningen tijdelijk, de huurperiode is vaak gekoppeld aan de arbeidsovereenkomst. Een expat is zoekende naar een compleet gemeubileerde woning om tijdelijk in Nederland te verblijven. Expats zijn dus zoekende naar kwalitatieve goede woningen in de omgeving van Den Haag. Daarnaast neemt het aantal expats al jaren toe. In 2019 telt Nederland er al meer dan 200.000, naar verwachting neemt dit aantal aankomende jaren toe.

Wat is een expat woning?

Een expat komt dus vanwege zijn werk naar Nederland. Dit zijn hoog opgeleide mensen die tijdelijk in een bepaalde functie bij een groot bedrijf aan de gang gaan. Dit zijn goedbetaalde banen bij bijvoorbeeld een bedrijf als ASML. Een expat woning is dus een woning die verhuurd wordt aan een expat. Daarnaast kent nederland ook nog de arbeidsmigranten. Deze vallen ook onder expats, maar kunnen dit soort woningen niet huren doordat zij een te laag inkomen hebben. Zij vullen vaak functies in waarvoor geen Nederlandse werknemers te vinden zijn.

Hoe verhuur ik mijn huis aan een expat?

Het zoeken naar de juiste persoon om uw woning te huren is vaak een hele zoektocht. U kunt uw woning zelf verhuren door alles zelf te regelen. Maar u kunt ook gewoon laten verhuren via een expat makelaar Den Haag. Waarom zou u kiezen voor een verhuurmakelaar? Een verhuurmakelaar heeft een professioneel netwerk van huurders en verhuurders en zorgt ervoor dat al het papierwerk voor jou geregeld wordt. Denk hierbij aan huurcontracten, diverse rapporten en contracten voor gas, water en elektrisch. Daarnaast helpt de verhuurmakelaar uw woning te verbinden aan de juiste expats. De voordelen van een expat makelaar:

  • Hebben de beschikking over een professioneel netwerk
  • Goed inzicht in de markt en voldoende ervaring
  • Maakt duidelijke afspraken door middel van contracten
  • Levert professioneel werk af dankzij veel ervaring en kennis

Waar vind ik een expat makelaar?

Bent u nog op zoek naar een Huur makelaar in Den Haag om te verhuren aan expats of bent u zelf een expat en wil u een woning huren. Expat Residence is een expat (ver)huur in Den Haag en omstreken.

https://www.expatresidence.nl/