Wonen Pluz
Image default
Woningen

De finishing touch van uw huis

U heeft een verbouwing achter de rug en uw nieuwe frisse huis is af, althans in grote lijnen. Want u heeft het gevoel dat er toch nog iets mist. Dat kan kloppen, na een verbouwing vergeten veel mensen het interieur af te ronden. Dat zit hem vaak in de kleinere dingen. Om u te helpen bij het oplossen van dit probleem en het gevoel van thuis te creëren geven we u in dit artikel de beste tips voor de finishing touch van uw huis.

Er ontbreekt groen

Veel mensen vergeten planten toe te voegen aan het eind van de verbouwing. Planten kunnen zorgen voor het gevoel van thuis en kunnen uw huis dat extra beetje sfeer geven waar u naar zocht. Als u kiest voor echte planten kan dit ook positieve gevolgen hebben voor de luchtkwaliteit in huis. Als u van tevoren weet dat u niet goed bent in het onderhouden van planten is het verstandig te kiezen voor kunstplanten. Niets ziet er zo onverzorgd uit als slecht onderhouden planten. Er zijn tegenwoordig meer dan genoeg opties als het gaat om kunstplanten, veel daarvan zien er ontzettend realistisch uit.

De persoonlijke touch ontbreekt

Het is belangrijk dat uw huis een plek is waar u ook daadwerkelijk thuis komt. Deze plek kunt u creëren door een persoonlijke touch toe te voegen aan uw interieur. Deze persoonlijke touch kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van voorwerpen met sentimentele waarden of bijvoorbeeld in de vorm van foto’s. Foto’s kunt u natuurlijk op veel verschillende manieren afdrukken, het is tof om foto’s op een speciale manier af te drukken zodat deze opvallen. Zo kunt u een foto op forex drukken, dit zorgt voor een moderne look met een zijdeglans afwerking. Bij Modulari vindt u diverse materialen tegels waarop u een foto kan laten drukken. Hiermee kunt u een unieke fotocollage maken. De vormen waar u uit kan kiezen bij Modulari zijn: vierkant, rond en zeshoek. 

Fotocollage

De warmte van een vloerkleed

Vaak kan een vloerkleed een enorm verschil maken. Deze zorgen voor een warme sfeer in uw woonkamer. U kunt het vloerkleed bijvoorbeeld kwijt voor/onder de bank. Op deze manier creëert een knusse zithoek voor u en uw gasten/huisgenoten. Een vintage vloerkleed is momenteel ontzettend populair en geeft een extra dimensie aan uw interieur, supertof!

Verlichting maakt groot verschil

Ook de verlichting kan zorgen voor een enorm verschil in uw interieur. Het is bijvoorbeeld handig om te kiezen voor dimbare lampen. Zo kunt u in de avonduren kiezen voor gedimd licht en een ontspannen sfeer. Overdag kunt u er juist weer voor kiezen om het licht wat feller te maken voor een energieke sfeer. Zo creëert u op ieder moment van de dag echt dat gevoel van thuis.