Wonen Pluz
Image default
Woningen

Een huis verkopen in Arnhem

Het verkopen huis Arnhem is moeilijker dan u denkt

Omdat er zo weinig huizen te koop worden aangeboden, zal een huis verkopen Arnhem niet moeilijk zijn, zou u kunnen denken. Toch moet u weten waar u op moet letten. Het aanbod van kopers is groot wanneer er een schaarste op de woningmarkt is, zoals nu. Daar kunt u uw voordeel mee doen, als u uw huis verkoopt. Toch is het voor u moeilijk om op het juiste moment te reageren op een bod.

Gebruik maken van een makelaar bij een huis verkopen Arnhem

Het is verstandig om met een makelaar in zee te gaan die weet wat de woningen op kunnen brengen in Arnhem. Om een goede makelaar Arnhem te vinden, kunt u contact opnemen met Van Sonsbeeck makelaars. Het is een makelaarskantoor dat werkt met jong, eerlijk, betrouwbaar, actief en vooral deskundig personeel. Bij de makelaars van het makelaarskantoor is het persoonlijke contact bijzonder belangrijk.

Het eerste gesprek voor de verkoop van uw woning

Wanneer u met de makelaar in gesprek gaat, die voor u het huis gaat verkopen, zal hij of zij eerst een aantal zaken willen weten. De makelaar moet op de eerste plaats weten hoeveel u voor uw woning minimaal wilt hebben en het tijdstip dat de overdracht kan plaatsvinden. Wanneer hij of zij dat weet, dan zal de makelaar Arnhem bekijken wat uw woning daadwerkelijk waard is. Wanneer u uw vraagprijs heeft bepaald, dan zal men daar zeker een bod op uitbrengen.

Tijd om het te verkopen

Wanneer de biedingen bij de makelaar binnenkomen, kan hij op een bepaald moment met u contact opnemen wanneer hij denkt dat er een goed bod is uitgebracht. Wanneer u het bod ook aantrekkelijk vindt, kan er een afspraak voor een bezichtiging worden gemaakt. De makelaar zal de eventuele koper begeleiden. Wanneer de koper belangstelling heeft en u wilt het verkopen voor het genoemde bedrag, dan zal de makelaar Arnhem de papieren voor de notaris in orde maken. De makelaar zal u blijven begeleiden tot de koop bij de notaris definitief is.

https://www.vansonsbeeckmakelaars.nl/