Wonen Pluz
Image default
Deur kozijn raam trap

Praktische tips voor glanzende ramen

Het is vaak niet ieder favoriete klusje; het wassen van de ramen en ruiten van je woning. Volgens de glazenwasser Almelo is het echter een klusje die met wat tips & trucs wel heel leuk en nuttig kan maken. Doe bijvoorbeeld eens een rauw ui in het water en zorg voor een schone trekker om de ramen droog te trekken. Je kan je ramen natuurlijk laten wassen door de glazenwasser Almelo, maar je kan ook zelf aan de slag. En zitten je ramen op hoge hoogte of op moeilijk bereikbare plaatsen? Dan komt de glazenwasser Almelo je natuurlijk graag helpen. Naast het wassen van je ramen is het belangrijk ook de kozijnen niet te vergeten. Deze zorgen namelijk voor de uitstraling van je huis dat vaak als een visitekaartje gepresenteerd wordt. Lees hieronder de tips van glazenwasser Almelo voor streeploos en glanzend resultaat. 

Tip 1: Gebruik een rauw ui in het water

De eerste praktische tip die gegeven wordt is het plaatsen van een rauw gesneden ui in het sopwater. Een ui zorgt ervoor dat vet optimaal wordt opgelost zodat je geen strepen op de ramen krijgt. Volgens glazenwasser Almelo is dat één van de meest praktische tips die mensen thuis kunnen uitvoeren voor een glanzend en streeploos resultaat. Laat de ui goed inwerken en kom eenvoudig van vieze vingerafdrukken en andere vlekken op de ramen af. Succes gegarandeerd met deze tip. 

Tip 2: Gebruik een schone trekker

De tweede tip die glazenwasser Almelo geeft klinkt eigenlijk heel logisch. Gebruik bij het droogtrekken van de ramen een schone trekker. Is de trekker vies of zit er wat zand aan? Dan kan het maar zo zijn dat je krassen en vlekken op je ramen krijgt. En dat is natuurlijk precies hetgeen dat je wilt voorkomen. Wil je dus een streeploos resultaat? Maak dan zeker de trekker voor gebruik goed schoon zodat je ook echt een optimaal resultaat krijgt. 

Tip 3: Kijk ook eens naar het kozijn

Als je de ramen helemaal goed hebt schoongemaakt, wil je natuurlijk niet dat dit resultaat teniet wordt gedaan door smerige kozijnen. Maak de kozijnen daarom ook goed schoon met een sopje met water zodat je schone ramen nog meer naar voren komen. Je ramen zijn het visitekaartje van je huis, dus zorg dat deze stralen en vergeet dus ook de kozijnen niet. De kozijnen worden vaak al snel vergeten aldus de glazenwasser in Almelo.

Wil je dus je ramen goed schoon hebben? 

Kijk dan eens naar bovenstaande tips van de glazenwasser Almelo. Met het uitvoeren van deze tips weet je zeker dat je een streeploos resultaat kan verwachten. En kom je er niet uit? Of heb je wat hulp nodig bij het wassen van je ramen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met de glazenwasser in Almelo. Met zijn jarenlange ervaring helpt hij graag bij het streeploos en schoon krijgen van de ramen op hoogte of op lastig bereikbare plekken. Je huis is het visitekaartje. Dus neem het wassen van je ramen serieus en zorg ervoor dat je ramen en huis er stralend schoon uitzien.