Wonen Pluz
Image default
Deur kozijn raam trap

Stijlvolle stalen deuren

Er zijn talloze mogelijkheden om een prachtig interieur te creëren. Een van de populairste trends van dit moment zijn stalen deuren. Deze robuuste deuren zorgen niet alleen voor een moderne uitstraling, maar bieden ook praktische voordelen. Denk hierbij aan meer lichtinval en een gevoel van ruimte. In dit artikel bespreken we verschillende stalen deuren, van taatsdeuren, opdekdeuren, schuifdeuren tot openslaande deuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder!

Taatsdeuren

Taatsdeuren zijn een geweldige keuze als je op zoek bent naar een naadloze overgang tussen verschillende ruimtes. Deze deuren draaien om een verticale as in plaats van op scharnieren aan de zijkant, waardoor ze een strak en minimalistisch uiterlijk hebben. Taatsdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van volledig glazen panelen tot deuren met een combinatie van glas en staal. Het populairste van dit moment is de blauwe stalen deur. Deze creëren een open en luchtige sfeer in je huis, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor privacy.

Opdekdeuren

Opdekdeuren zijn een klassieke keuze. Deze deuren worden op een opdekframe gemonteerd. Stalen opdekdeuren zijn beschikbaar in diverse ontwerpen, van strak en minimalistisch tot meer gedetailleerde patronen. Het zijn best wel moderne deuren, maar kunnen daardoor ook dienen als een  eyecatcher in een eigentijdse setting. Opdekdeuren zijn stijlvol, praktisch en gemakkelijk te installeren.

Schuifdeuren

Voor een ruimtebesparende oplossing kun je het beste kiezen voor stalen schuifdeuren. Schuifdeuren hebben geen draaicirkel nodig, waardoor ze ideaal zijn voor kleine ruimtes. Je kunt ze gebruiken als een afscheiding in de kamer, kastdeuren of voor de toegang tot je terras. Ook zijn er verschillende ontwerpen beschikbaar, zoals glazen panelen met stalen frames of volledig stalen deuren. Op deze manier kun je je eigen unieke look creëren die past bij jouw stijl.

Openslaande deuren

Openslaande deuren bieden een prachtige verbinding tussen binnen en buiten. Met deze stalen openslaande deuren creëer je een vloeiende overgang naar je tuin, terras of balkon. Je kunt genieten van een adembenemend uitzicht, terwijl je tegelijkertijd natuurlijk licht naar binnen laat vallen. Of je nu kiest voor volledig glazen panelen met slanke stalen frames of voor een combinatie van glas en staal, openslaande deuren zijn een goede keuze. Met deze verschillende stalen deuren heb je de vrijheid om je interieur naar eigen smaak aan te passen. Het mooie van stalen deuren is dat ze veelzijdig zijn en gemakkelijk te integreren zijn in verschillende interieurs, of het nu gaat om een moderne loft, een landelijk huis of een industrieel appartement.

 

https://gewoongers.nl