Wonen Pluz
Image default
Meubels

Uitschuifbare houten eettafel van Sav & Økse

Uitschuifbare eettafels met Scandinavisch design

Op zoek naar een tafel voor 4 personen maar wil je er af en toe ook wel eens 8 mensen aan kwijt kunnen? Of heb je een kleine ruimte, maar wel regelmatig eters over de vloer? Dan is een uitschuifbare tafel van Sav & Økse een goede keuze. Verschillende modellen uit onze collectie zijn als verlegbare variant te bestellen. Hierbij zijn er wat betreft het uitschuiven diverse mogelijkheden; de tafel schuift uit vanuit de zijkant (waardoor het tafelblad aan één kant op zijn plek blijft), of vanuit het midden (waardoor de tafelpoten op hun plek blijven staan). Er wordt een langer tafelblad gecreëerd. Wanneer de tafel niet uitgeschoven is, wordt het uitschuifblad of de uitschuifbladen onder het tafelblad bewaard. Dit kan bij sommige modellen dan zichtbaar zijn, maar absoluut niet storend.

Massief houten uitschuifbare tafel

De tafels van Sav & Økse zijn gemaakt van massief hout, dus ook de versies die uitschuifbaar zijn. Het is mogelijk een uitschuifbare eettafel te kopen met houten blad, of met een blad met Fenix toplaag. Dit kent vele voordelen. Zo is Fenix krasbestendig, vingerafdrukken zijn er niet op zichtbaar en daarbij is het hittebestendig en makkelijk schoon te maken.

Ronde en rechte uitschuifbare tafels

In de collectie zijn zowel ronde als rechte tafels te vinden die uitschuifbaar zijn. De tafels zijn met 1 of 2 bladen van 50 of 60 centimeter te verlengen. Bij sommige modellen is het extra blad 60 of 80 centimeter; dit is het geval bij de rechte Nonne Uitschuifbaar. De Nonne is er overigens ook als ronde uitschuifbare tafel

Ontdek de Sav & Økse tafelcollectie

Ontdek de uitgebreide collectie tafels van Sav & Økse, waar kwaliteit en Scandinavisch design samenkomen. Ons merk is ontstaan uit de vraag naar prachtige tafels van massief hout, die zowel betaalbaar als tijdloos zijn. We streven ernaar om frisse en pure ontwerpen te bieden, geïnspireerd door de Scandinavische esthetiek.

Onze tafels kenmerken zich door hun lichte en elegante uitstraling, perfect passend in elk interieur. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische eettafel of een functionele uitschuifbare tafel, bij Sav & Økse vind je het allemaal.

Breng een bezoek aan onze showrooms in Zaandam en Utrecht om onze collectie persoonlijk te ervaren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Liever online winkelen? Bekijk dan onze website voor een overzicht van al onze modellen.

https://www.sav-okse.nl/nl/collectie/tafels/eettafels/uitschuifbare-eettafels