Wonen Pluz
Image default
Meubels

Uitschuifbare houten eettafel van Sav & Økse

Uitschuifbare eettafels met Scandinavisch design

Op zoek naar een tafel voor 4 personen maar wil je er af en toe ook wel eens 8 mensen aan kwijt kunnen? Of heb je een kleine ruimte, maar wel regelmatig eters over de vloer? Dan is een uitschuifbare tafel van Sav & Økse een goede keuze. Verschillende modellen uit onze collectie zijn als verlegbare variant te bestellen. Hierbij zijn er wat betreft het uitschuiven diverse mogelijkheden; de tafel schuift uit vanuit de zijkant (waardoor het tafelblad aan één kant op zijn plek blijft), of vanuit het midden (waardoor de tafelpoten op hun plek blijven staan). Er wordt een langer tafelblad gecreëerd. Wanneer de tafel niet uitgeschoven is, wordt het uitschuifblad of de uitschuifbladen onder het tafelblad bewaard. Dit kan bij sommige modellen dan zichtbaar zijn, maar absoluut niet storend.

Massief houten uitschuifbare tafel

De tafels van Sav & Økse zijn gemaakt van massief hout, dus ook de versies die uitschuifbaar zijn. Het is mogelijk een uitschuifbare eettafel te kopen met houten blad, of met een blad met Fenix toplaag. Dit kent vele voordelen. Zo is Fenix krasbestendig, vingerafdrukken zijn er niet op zichtbaar en daarbij is het hittebestendig en makkelijk schoon te maken.

Ronde en rechte uitschuifbare tafels

In de collectie zijn zowel ronde als rechte tafels te vinden die uitschuifbaar zijn. De tafels zijn met 1 of 2 bladen van 50 of 60 centimeter te verlengen. Bij sommige modellen is het extra blad 60 of 80 centimeter; dit is het geval bij de rechte Nonne Uitschuifbaar. De Nonne is er overigens ook als ronde uitschuifbare tafel

Ontdek de Sav & Økse tafelcollectie

Bij Sav & Økse begon het allemaal met de vraag naar kwalitatieve en mooie Scandinavische tafels van massief hout. Ons merk staat voor betaalbare, frisse en pure ontwerpen met een Scandinavische oorsprong. Lichte, ranke tafels met een natuurlijke uitstraling. Alle modellen zijn te bezichtigen in de showrooms in Zaandam en Utrech, of neem een kijkje op de website. De uitschuifbare tafels worden gratis bezorgd in Nederland!

https://www.sav-okse.nl/nl/collectie/tafels/eettafels/uitschuifbare-eettafels