Wonen Pluz
Image default
Woningaanbod

Bemiddeling of laten opkopen van een verhuurd huis. Een eeuwig dilemma.

In dezer tijden worden verhuurde woningen veelal verkocht via opkopers en actieve beleggers op de woning sites. Echter is het natuurlijk een heel andere situatie dan bij een huis dat niet verhuurd is. Die kunnen niet zomaar op openbare woningsites worden geplaatst. Daarom gaan veel eigenaren van verhuurde woningen alsnog naar beleggende opkopers. Dat zijn vastgoedbedrijven die verhuurde huizen opkopen om op te nemen in een eigen vastgoedportefeuille of door te verkopen aan partners die als belegger actief zijn. Dit soort mensen, bedrijven of partijen kopen dan de woning op in verhuurde staat met de huurder erin. Huur breekt trouwens geen koop, dus huurders hoeven niet bang te zijn dat ze er uit kunnen worden gezet.

Bemiddeling ook een optie naast huis opkopers

Eigenlijk zijn er vele opkopers in Nederland. Het zal ook geen moeite zijn om er een te vinden als u overweegt uw verhuurde huis te verkopen. Maar er zijn ook degelijke opties zoals bemiddeling naar beleggers toe. Hiervoor heeft Sons Real Estate een bemiddelingsservice die alles van A tot Z regelt om uw verhuurde woning snel en goed te verkopen aan de juiste belegger. Want het blijkt in de praktijk niet makkelijk om de juiste belegger te vinden. Vaak houdt het op bij het vergelijken van biedingen van enkele opkopers. Maar de optie van versnelde bemiddeling wordt dan niet meegenomen door degene die een verhuurd huis wenst te verkopen. Vaak weten verhuurde woningeigenaren dit niet of het komt gewoon niet in ze op. Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf die zowel bemiddeling mogelijk maakt aan duizenden aangesloten vastgoed opkopers en beleggers, alsmede een opkopers dienst aanbiedt voor de verkopers die echt snel wensen. Echter is het zo dat bemiddeling in de praktijk binnen een week afgerond kan zijn.

Zowel bemiddeling als opkoper voor alle soorten beleggingspanden

Of het om een verhuurd studentenpand gaat of een eengezinswoning verhuurd aan een man en/of vrouw. Sons Real Estate werkt actief aan het succes van alle soorten beleggingspanden. Het aanmelden van een pand, woning of ander vastgoed is gratis en vrijblijvend. Zelfs bij bemiddeling wordt uitsluitend kosteloos het proces in gang gezet.  Meldt daarom uw verhuurde woning vrijblijvend aan voor een bod, of als u het echt wenst, een waardebepaling als u graag een versnelde bemiddeling wenst.

 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-verhuurde-woning-verkopen/