Wonen Pluz
Image default
Woningaanbod

Makelaar Amstelveen

Wanneer u een huis wilt verkopen of kopen in Amstelveen is het verstandig om gebruik te maken van een makelaar Amstelveen. Het moet voor u op de eerste plaats een makelaar zijn waarin u het volste vertrouwen heeft. Om dat te kunnen bereiken, kunt u contact opnemen met Finsens Makelaardij. Het is een enthousiast team dat bij Finsens Makelaardij werkzaam is. Ze zijn gedreven om iedereen te helpen bij vastgoedzaken. De makelaars zijn op de hoogte van de marktontwikkelingen, regelgeving en alle bouwtechnische aspecten, die belangrijk zijn om de waarde te kunnen bepalen van het onroerend goed. Ze zijn lid van de NVM en MVA. Bij de verkoop van uw woning zullen ze trachten een zo goed mogelijk resultaat te behalen en bij de aankoop van de woning deze voor een zo’n laag mogelijk bedrag zien te bemachtigen.

De verkoop van uw huidige woning

Wanneer u uw woning wilt verkopen om van het bedrag er een andere woning van te kopen, dan is het in deze hectische tijd op de huizenmarkt belangrijk dat u gebruik maakt van een goede vertrouwde makelaar. Er komen biedingen genoeg, maar welke is dan een goede. De makelaar zal met u contact opnemen wanneer er zich een serieuze koper heeft gemeld. Als u het eens bent met het gedane bod, dan kan de makelaar een bezichtiging plannen. Wanneer na de bezichtiging de persoon de woning graag wil hebben en u bent het eens met het voorgestelde bod, dan zal de makelaar de nodige papieren in orde maken.

Het kopen van een woning

Wanneer u gebruik maakt van een makelaar, dan zal deze, wanneer hij of zij alle noodzakelijke gegevens van u weet een geschikte woning zoeken. Een makelaar weet eerder, dan een particulier, wanneer er een woning te koop zal worden aangeboden. Zodra hij er een heeft, dan zal hij met u contact opnemen om de woning te bezichtigen. Wilt u na de bezichtiging de woning graag hebben, dan zal de makelaar gaan onderhandelen. Zodra er een akkoord is, dan worden de papieren in orde gemaakt om alles bij de notaris af te handelen.

https://www.finsensmakelaardij.nl/