Wonen Pluz
Image default
Woon winkels

De juiste rolhor kiezen: waarom kwaliteit de belangrijkste factor is

Tijdens het vergelijken van de verschillende rolhorren, komt u er al snel achter dat de onderlinge verschillen eigenlijk best groot zijn. Niet alleen zijn er tal van uiteenlopende modellen en prijzen te vinden, ook op het gebied van kwaliteit is de ene rolhor de andere nog niet. Bij ons vindt u uitsluitend rolhorren met de beste prijs-kwaliteitverhouding, waarbij de nadruk vooral ligt op de kwaliteit. We leggen u graag uit waarom wij alleen de beste materialen gebruiken en constant het ontwerp controleren om ervoor te zorgen dat u de beste producten in ons assortiment vindt.

De functionaliteit is sterk afhankelijk van de kwaliteit

Een rolhor heeft doorgaans veel meer te verduren dan een ander soort hor. Eigenlijk kunt u ervanuit gaan dat een rolhor meerdere malen per dag uitgetrokken en opgerold wordt. Dat betekent dat er veel vereist wordt van de cassette en uiteraard het horgaas zelf. Rolhorren met een slechte of matige kwaliteit gaan daarom vaak hoogstens een jaar mee en vertonen al binnen korte tijd gebreken waardoor zij niet meer helemaal uitgerold of opgerold kunnen worden.

Die vervelende situaties willen we u niet aandoen. Daarom kiezen wij alleen voor de beste kwaliteit. Dat betekent weliswaar een iets hogere prijs, maar dat verdient zichzelf makkelijk terug wanneer u kijkt naar het verschil in levensduur. Een rolhor van ons gaat namelijk vele jaren mee en dat in optimale staat, zodat u elke dag kunt profiteren van uw keuze voor kwaliteit. U krijgt overigens standaard drie jaar garantie op onze rolhorren, mede omdat wij weten dat wij kwaliteit leveren.

Kiest u ook voor kwaliteit?

Bent u op zoek naar een rolhor en wilt u zeker weten dat u na de montage jarenlang genot kunt hebben zonder dat u telkens met de rolhor aan de slag moet? Kijk dan vandaag nog naar ons uitgebreide aanbod rolhorren online. Uiteraard kunt u ook gewoon contact met ons opnemen, zodat een van onze experts persoonlijk met u meekijkt om de juiste hor te vinden voor uw woning of bedrijfspand.

https://www.luxehorren.nl/