Wonen Pluz
Image default
Consumenteninformatie

Waarom IPTV kopen ?

Waarom IPTV kopen ?

Steeds meer mensen kiezen voor IPTV kopen. Dit is niet gek, want hierbij heb je toegang tot 12.500 zender en dan ook nog een filmaanbod met 45.000 films en series. Hierbij zitten ook bijvoorbeeld series en films die je kunt bekijken op Netflix en Videoland. Dit zorgt ervoor dat je niet overal een los abonnement hoeft af te sluiten, want dan lopen de kosten al snel op. Er zijn verschillende soorten abonnementen die al beginnen bij een prijs van slechts €9,95 per maand. Als je kiest voor een jaarlijkse betaling, dan ben je nog goedkoper uit. Daarbij heb je keuze uit 9000 zenders en 12.000 films en series. Ga je voor goud dan heb je 12.000 zenders en 45.000 films tot je beschikking. Dit abonnement kost slechts €14,95 per maand en ook hier profiteer je van een leuke korting bij een jaarabonnement.

Koopadvies

Als je smart iptv wil gaan kopen dan kun je ook voor eenmalig €2,- kennismaken voor 24 uur. Dit zodat je kunt zien wat wij je allemaal te bieden hebben. Als je tevreden bent over het aanbod, dan kun je daarna altijd nog een abonnement uit gaan kiezen. Het beste kun je hem afsluiten voor 24 maanden, want dan betaal je slechts 3,75 tot 6,25 euro voor de pakketten goud en zilver. Eventueel kun je ook voor een eenmalige vergoeding een lifetime licentie kopen. Als je alles met elkaar vergelijkt dan is dat het voordeligste, want je hebt dan geen maandelijkse kosten. Alles gaat via het internet en daardoor heb je dus ook geen kastje meer nodig om het te bedienen. Een ander voordeel is dat je ook 7 dagen verschillende zenders kunt terugkijken. Was je gister te laat thuis, niet getreurd, je kijkt de uitzending gewoon even terug.

Op welke apparaten kun je IPTV gebruiken?

IPTV is te gebruiken op apparaten met Android als besturingssysteem. Je kunt er dus zelf voor kiezen of je op een tablet, smartphone of televisie kijkt. Zo kun je dus ook onderweg in het OV je favoriete programma’s bekijken en terugkijken. Het installeren gaat heel eenvoudig. Je download de app en als je hem opent dan verschijnt er een zogenaamd MAC adres. Dit stuur je eenmalig door naar ons en dan kun jij zolang je abonnement loopt TV kijken. Mocht je er onverhoopt nog niet uitkomen, dan is er ook altijd een helpdesk die je kan helpen bij het installeren.

De voor- en nadelen van IPTV ten opzichte van normale televisie

IPTV is op de lange termijn een flink stuk goedkoper. De maandabonnementen zijn al voordelig, maar de jaar- en lifetime abonnementen zijn nog voordeliger. Daarnaast heb je een groot zenderaanbod en daarmee kun je dus ook televisie uit het buitenland ontvangen. Bovendien heb je toegang tot diverse films en series die ook te zien zijn op videoplatformen zoals Videoland en Netflix. Als je deze apart zou moeten afsluiten dan ben je ook duurder uit. En zo kunnen we nog vele redenen meer bedenken…