Wonen Pluz
Image default
Tuin en buitenleven

Eyecatchers voor ieder tuinontwerp

Er zijn veel tuinontwerpen en ieder tuinontwerp heeft wel een echte eyecatcher. Als we het hebben over een eyecatcher, dan kan een mooi tuinhuis natuurlijk niet ontbreken. Een tuinhuisje is een elegant tuinelement dat kan worden gebruikt als opslagruimte, gastenverblijf of zelfs als bijgebouw. Er is een breed scala aan verschillende stijlen en maten beschikbaar, waaronder een douglas tuinhuis, die beschikbaar is in twee stijlen – een tuinhuisje met een veranda en een zonder. Daarnaast zijn er natuurlijk nog andere eyecatchers als u op zoek bent naar iets unieks. Er zijn veel unieke betonnen beelden en vijvers die in elk tuinontwerp goed zouden staan.

Het Douglas tuinhuis is een elegant tuinhuis dat past bij elke stijl van tuin.

Douglas tuinhuisjes zijn een prachtige aanvulling op elke tuin. Deze elegante tuinhuisjes zullen zeker de perfecte touch van elegantie toevoegen aan uw tuin of erf.

Een tuinhuisje van douglas hout is goed bestand tegen meerdere weersomstandigheden en daarom super duurzaam. Daarnaast kan je het tuinhuisje volledig naar smaak aanpassen mocht je later je tuin toch nog veranderen. Het is in ieder geval een materiaal wat vrijwel bij ieder tuinontwerp past en zorgt voor een wauw effect.

Betonbeelden voor in de tuin

Betonnen beelden zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen, kleuren en afwerkingen. Ze kunnen worden geschilderd of gekleurd om uw tuin thema aan te passen. Een betonnen standbeeld is een uitstekende keuze het voegt stijl en karakter aan uw buitenruimte, terwijl het duurzaam genoeg is om de elementen te weerstaan.

Betonnen beelden kunnen worden gebruikt als tuinornamenten of sculpturen die echt het oog aantrekken.

Vijver op maat

Er zijn hele mooie vijvers die echt zorgen dat je tuin af is. Je kan kiezen om een kleine waterval te laten plaatsen en in combinatie met een betonnen tuinbeeld; zorg je echt dat er samenhang is. Een goed tuinontwerp is een ontwerp waar een paar elementen in zitten die echt opvallen en toch samen vallen met de andere elementen!

U kunt overwegen om opvallende elementen zoals zuilen, bogen, of koepels toe te voegen om uw achtertuin interessant te maken.

https://www.deoudestee.nl/