Wonen Pluz
Image default
Tuin en buitenleven

Silent disco voor je tuinfeestje

Laatst had ik een ideetje. We hadden bedacht om een feestje in de tuin te houden. We waren 6,25 jaar getrouwd en dat moest gevierd worden. We hadden mensen uitgenodigd en de drankjes waren ingeslagen. Het enige wat nog ontbrak was de muziek. De hele buurt hadden we uitgenodigd, dus we zaten te denken aan een bandje. Dit bleek echter ontzettend duur. We waren net verhuisd en zo veel geld wouden we nou ook weer niet uitgeven aan een feestje. Toen hebben we maar eens naar een DJ gekeken. We waren al rond met die jongen en toen bedachten we ons dat natuurlijk de hele buurt vol kleine kinderen zit die allemaal in bed liggen rond die tijd. 

Oh nee wat nu!?

Ik vroeg de DJ hoeveel kabaal hij van plan was te gaan maken en hij vertelde over de enorme geluidsinstallatie die hij meenam. Oh jee, hiermee kun je de halve buurt de hele nacht wakker maken. Dat wou ik ook niet op mijn geweten hebben tegenover die kleine kinderen. Uiteindelijk hoorde ik ergens het begrip Silent Disco voorbij komen. Dit bleek een geweldige uitkomst. Ik heb bij Daniek uit Woubrugge een set koptelefoons gehuurd. Het mooiste was nog dat de DJ uiteindelijk zijn boxen niet hoefde te verhuren. Die koptelefoons bleken nog goedkoper dan de speakers die meegenomen zouden worden. Zo had ik niet alleen een geluidsoverlast voor de buurtkinderen bespaard, maar ook een hoop geld. Tel uit je winst!

Silent disco, een groot succes

Uiteindelijk bleek de silent disco een groot succes. Mensen vonden het leuk en vernieuwend. Ook de DJ was erg te spreken over het concept. Hij had nog nooit op een silent disco gedraaid en hij vond het heel grappig om een keer te proberen. Wil je ook een keer een silent disco in je tuin houden. Kijk dan op Hurenbijdaniek.nl

 

https://hurenbijdaniek.nl/silent-disco-koptelefoons-huren/