Wonen Pluz
Image default
Verlichting

Prachtige ontwerpen van Masterlight hanglampen

Masterlight hanglampen zijn een geweldige optie om je huis op te fleuren. Masterlight biedt indrukwekkende ontwerpen van hanglampen die je kamer naar een hoger niveau tillen. Dit merk, opgericht in 1995, stopt nooit met het creëren van innovatieve verlichting. Het design van deze lamp is tijdloos. Je kunt dus lange tijd dezelfde verlichtingsarmatuur gebruiken zonder deze te vervangen door een nieuwe trend. De hanglampen van Masterlight zijn verkrijgbaar voor elke woonstijl. Ook al heb je een modern, eigentijds, stijlvol of industrieel interieur, bij dit merk vind je de juiste hanglampen. Welke soort lampen zijn er allemaal? Lees hier verder!

Stijlvolle hanglampen

Stijlvolle hanglampen zijn perfect voor iedereen die wil dat zijn huis elegant en verfijnd is. Ze zijn er in verschillende kleuren en designs. Je kunt ze ook vinden in verschillende materialen, waaronder glas, metaal en zelfs hout. Gewoonlijk hebben stijlvolle en luxe hanglampen een dunne metalen behuizing waaraan kristallen of kristalachtige vormen zijn bevestigd. Ze zien er geweldig uit als ze in paren boven een eettafel of kookeiland worden gehangen. Bij Masterlight vind je een ruim aanbod aan stijlvolle hanglampen. Zo kun je kiezen voor Masterlight Quinto hanglampen of Masterlight Lava gold hanglampen.

Moderne hanglampen

Deze lampen zijn meestal gemaakt van metaal met een paar glazen elementen eraan om ze er stijlvoller en moderner uit te laten zien. Moderne hanglampen hebben meestal een eenvoudig ontwerp met rechte lijnen die het gemakkelijk maken om bij elke interieurstijl te passen zonder dat ze misstaan. Moderne hanglampen kun je overal in huis gebruiken omdat ze zo veelzijdig zijn. Ze kunnen ook in slaapkamers, woonkamers en kantoren worden gebruikt. De moderne hanglampen van Masterlight zijn Masterlight Opaco 8, Masterlight Lava smoke en Masterlight Bella hanglampen.

Hedendaagse hanglampen

In tegenstelling tot traditionele hanglampen die maar in één vorm verkrijgbaar zijn, zijn hanglampen in eigentijdse stijl verkrijgbaar in veel verschillende vormen, zoals cilinders of bollen, wat ze uniek maakt. De meeste hedendaagse hangers hebben geen symmetrische vorm. Deze lampen zijn over het algemeen brutaler dan andere typen omdat ze niet worden beperkt door traditionele ontwerpideeën. Sommige eigentijdse ontwerpen kunnen er zelfs heel ongewoon uitzien. Het wordt een andere populaire keuze voor keukens, eetkamers en slaapkamers. Als je van een eigentijdse stijl houdt, kun je kiezen uit verschillende collecties Masterlight hanglampen zoals de Masterlight Alto plafondlamp en de Masterlight Quinto hanglamp. Deze hanglamp is uniek omdat je verschillende vormen lampen in één armatuur kunt hebben.