Wonen Pluz
Image default
Verlichting

Waarom HUE lampen de beste slimme verlichting zijn

De opkomst van slimme verlichting is in de laatste jaren erg hard gegaan. Toch is het meest bekende en verkochte merk van deze slimme verlichting de HUE verlichting van Philips. In deze blog vertellen we waarom jij moet kiezen voor HUE als je slimme verlichting wilt. 

Waarom zijn HUE lampen de beste?

HUE lampen zijn energiezuinig. LED-lampen verbruiken minder stroom dan traditionele gloei- of halogeenlampen, en ze gaan ook veel langer mee. Dit betekent dat je geld bespaart op jouw elektriciteitsrekening en dat je jouw gloeilampen minder vaak hoeft te vervangen.

 

HUE lampen geven een betere licht kwaliteit. Het licht dat LED’s uitstralen is natuurlijker en aangenamer dan het harde licht van traditionele gloeilampen, maar ook beter dan de goedkopere slimme verlichting. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in slaapkamers, woonkamers en andere ruimtes in en rondom het huis. Bovendien is het ook nog eens zo dat HUE lampen te koppelen zijn met alle soorten home automation. Of je nu gebruik maakt van Google, Alexa of Siri. Met HUE lampen kun jij ze altijd verbinden met jouw systeem.

Hoe gebruik je HUE lampen?

HUE lampen zijn gemakkelijk te gebruiken. Je kunt ze bedienen met je stem, een smartphone, een tablet of een computer. Dit betekent dat je in het donker niet hoeft te zoeken naar de schakelaar; je kunt gewoon tegen de HUE lamp of het smart home systeem zeggen dat hij aan of uit moet.

 

HUE lampen zijn betaalbaar. LED lampen zijn de laatste jaren sterk in prijs gedaald, en HUE biedt een aantal van de meest betaalbare opties op de markt. Dit maakt ze een goede keuze voor iedereen die laagdrempelig kennis wil maken met slimme verlichting. 

Wat zijn de voordelen van HUE lampen?

De voordelen van HUE lampen zijn legio. Ze zijn energiezuinig, geven een betere licht kwaliteit, zijn gemakkelijk in het gebruik en zijn betaalbaar. Dit is geen verrassing meer. Maar ook de mogelijkheden in de verschillende HUE lampen is erg groot. Zo heeft HUE namelijk ook allerlei verschillende producten die je naast het aan/uit en dimmen van de verlichting de mogelijkheid geven om de daadwerkelijke kleur van de lampen aan te passen. Heb jij zin in groen licht? Of toch liever rood? Dat kan allebei! Zo pas je de lampen altijd aan naar de sfeer die jij wilt.

Conclusie

HUE lampen zijn de beste lampen omdat ze makkelijk te installeren zijn, je ze kunt gebruiken met een app, ze energiezuinig zijn en je ze kunt dimmen. Daarnaast zijn ze zeer compatible met alle soorten home automation systemen. Dus je hoeft niet bang te zijn dat het niet goed samenwerkt met andere smart producten in huis.